Amphora FinancieelEen date met onze eerste cliënt – zzp aan zee

amphorablog 033


Een licht versnelde polsslag. Onzeker en wat timide voor wat komen gaat. Zenuwachtig voor vragen, waarvan het antwoord thuis opgezocht moet worden. Maar ook weer heel leuk.

Neen, niet een romantische first date, het is de afspraak met de eerste cliënt!

Een vriendin uit duizenden

Wat mogen wij ons gelukkig prijzen met de gulheid van mensen die ons helpen. Zo ook onze dierbare vriendin die al jaren als ZZP`er een eigen bedrijf runt. Gepokt en gemazeld – zoals dat oneerbiedig heet – in het ZZP wezen en de bijbehorende administratieperikelen. Wij bewonderen haar al jaren. Haar gedrevenheid en de passie voor haar vak. Bij haar thuis legde zij ons zeer helder uit hoe een eigen bedrijf te starten. De hoogtepunten en de valkuilen. Ze vertelde openlijk over haar eigen administratie, liet voorbeelden zien en gaf geduldig antwoord op ons vragenvuur. We voelden ons ras beginnelingen, want zij was echt een expert en wist tot in detail waar zij het over had. Dat voelde ook heel geborgen. We voelden ons door haar ook nog meer geïnspireerd door dit alles om van de kant te gaan. Zij was eigenlijk de eerste persoon die oprecht enthousiast was over onze plannen om het roer om te gooien en voor onszelf te beginnen. Zij gaf ons daarmee net dat zetje in de goede richting.

SAYASANA

De doemdenkers (Je geeft toch geen goede baan op? Dat kunnen jullie toch niet van leven? enz enz) werden langzaam aan – voetje voor voetje – ingehaald.

Een week later belde dezelfde vriendin op. Ze had een eerste “cliënt“ voor ons. Een proefpersoon. Geweldig. Iemand die wist dat we aan administratie beheer wilden doen en toch ons proefpersoon wilde zijn. Waar vind je dat nog?  Iemand op wie we het bedrijf mochten uitproberen of we het echt wel zo leuk vonden om te doen. Zij had al een eigen administrateur, maar wilde wel een second opinion  Somebody up there loves us!

De eerste afspraak voor een kennismaking werd gemaakt en zo geschiedde. We gingen aan de slag voor haar: Charmant, geduldig en inlevend. Wij zijn onze eerste cliënt heel dankbaar voor haar ruimhartigheid van geest. Niet iedereen laat je zo vrijelijk in zijn bedrijfsportemonnee kijken.
De samenwerking beviel aan beide kanten zo goed dat het vaste vorm kreeg. De eerste onzekere beginstapjes behoren nu tot het verre verleden. En onze proefpersoon? Die is tot de dag van vandaag nog cliënt al voel ik me inmiddels meer een familievriend. Ook haar echtgenoot is cliënt geworden en een aantal mensen uit haar netwerk op haar aangeven.  Mond tot mond, maar dan zonder romantiek natuurlijk. Zo gaat dat.

Ja en Nu
Met dank aan:
www.sayasana.nl
T: 070-5178519
M: 06-12138598
E: sayasana@gmail.com

www.ja-en-nu.nl  

Praktijk Ja & Nu
Spaarwaterstraat 32
2593 RN Den Haag
tel. 070 – 3818940
E-mail info@ja-en-nu.nl

Geplaatst met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren van resp sayasana.nl en ja-en-nu.nl

Ook een afspraakje maken met Amphora Financieel?

 

 

Contact

Amphora Financieel
Zeeruststraat 114
2584 BZ Den Haag

Tel 06-15833403

E-mail info@amphorafinancieel.nl


Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te ontvangen bij Amphora Financieel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. U hoort dan uitgebreid wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat precies de kosten zijn. Bijna al onze cliënten komen via mond tot mond reclame, daar is Amphora Financieel erg trots op!