Amphora FinancieelGa je lekker? – zzp aan zee

ZZP aan zee

 

Hoe gaat het met je bedrijf Kees?  Een veelgestelde vraag! Misschien een goed idee om medio 2013 daar wat over te vertellen.

Wie de vraag stelt vanuit de klassieke benadering vraagt eigenlijk naar werkaanbod, winst en groei. Wie de vraag stelt vanuit de Amphora Financieel gedachte vraagt naar werkplezier en balans tussen werk en vrije tijd!

Enige tijd geleden las ik dat vooral kleine bedrijven in deze tijd groeien. Dat is bij AF ook zo. Met een uitschieter hier en daar melden zich 1 tot 2 nieuwe cliënten per maand.  Zij komen soms via Acumulus, maar meestal via andere cliënten (dank!).  Ik leer de meest uiteenlopende mensen kennen met evenzoveel uiteenlopende bedrijven of omstandigheden.Om u wat bandbreedte te geven,  ik ondersteun leraren tot schilders tot  (para) medici en alles daar tussenin. Kijk, dat maakt mijn dag zo afwisselend!

Wil je geen hordes nieuwe mensen dan? Neen. Als ZZP er, werk je solo. Sommigen vinden de aanwas cliënten bij mij aan de karige kant. U kent vast de legende over koning Sheram en de korrels op het schaakbord. Op een gegeven moment is Amphora Financieel ook aan zijn tax!

Ik zeg maar zo, het moet behapbaar zijn binnen mijn persoonlijk formule:

Persoonlijk contact. Ik kom bij de mensen thuis of zij komen bij mij, ik ken ze bij voornaam en hun bedrijf of omstandigheden als mijn eigen broekzak.  Ik leer van elke nieuwe cliënt en heb voor iedereen tijd.  

  Balans. Ik geniet van mijn werk. Naast mijn werk geniet ik van het leven.In het verleden was dat niet goed in balans, maar sinds ik eigen baas ben, is werk /vrije tijd verhouding in het gareel.

Keuze. Ik permitteer mij om neen te zeggen.  Ik zoek op de eerste afspraak naar een klik. Het kan om verschillende redenen niet klikken.  Ik reik dan wel handvatten aan, maar ik ben eerlijk.  Alleen op basis van een goede klik kan ik een resultaat afleveren waar ik trots op ben.

Hordes cliënten kan je niet op een dergelijke manier ondersteunen.  Het gaat – binnen elk vakgebied – ten koste van je eindresultaat.

Het levert wellicht het veelvoudige op, maar wat is de zin van zo’n hamsterwiel?Contact

Amphora Financieel
Zeeruststraat 114
2584 BZ Den Haag

Tel 06-15833403

E-mail info@amphorafinancieel.nl


Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te ontvangen bij Amphora Financieel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. U hoort dan uitgebreid wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat precies de kosten zijn. Bijna al onze cliënten komen via mond tot mond reclame, daar is Amphora Financieel erg trots op!