Amphora FinancieelMijn amphora vloeit over!

amphora-timothy_s_1

 

Een tijdje radiostilte geweest op de blog, vindt u niet? De eerste maanden van 2015 trokken voorbij als een wervelwind aan IB -en BTW aangiftes, doorspekt met aanvragen van nieuwkomers en het blussen van kleine administratie brandjes. U weet het wel, opzwepende dagen à la  Rossini’s Wilhelm Tell. Aan de horizon gloort een rustige maand. Meer werkdagen die voldoen aan het type allegro ma non troppo. Meer tijd ook voor de blog.

Vijf jaar geleden had ik nooit durven denken dat ik zou zeggen:”We zullen binnenkort een cliëntenstop moeten inbouwen, want we hebben ons maximum bereikt!” De opmaat is in gang gezet. Eind 2015 zijn wij op Amphora Financieel HQ vermoedelijk bij de te behappen workload aangekomen. Sommige ondernemers vinden de term “cliëntenstop” een dissonant in het ondernemers woordenarsenaal. Een wanklank. Een nieuwe cliënt betekent meer geld in de tokokas.Natuurlijk! Ongetwijfeld valt AF hier ook weer uit de toon. Meer cliënten betekent ook minder aandacht kunnen geven, minder inzicht en overzicht op het werk en weinig tijd om de accu op te laden. Het is fantastisch dat we dit hebben gehaald en wij zijn maar wat dankbaar, dat spreekt voor zich. Bewust kiezen we toch voor de missie van Amphora Financieel: een leven in balans, werkplezier en ruimte voor iedere cliënt en om te genieten. Met geld koop je geen harmonie!

Dat harmonie en amphora samengaan blijkt wel uit het feit dat veel muzikanten zich door het woord amphora lieten inspireren om ofwel hun band ofwel hun muziekarrangement Amphora noemen. Internationale muzikanten uit allerlei landen uit allerlei genres, maar ook artiesten van Nederlandse bodem. Dezelfde Zaanse popbodem als die van Henny Huisman van Lucifer en George met zijn little green bag. De band Amphora uit de Zaanstreek met zijn Nederfolksound was destijds ons nationale antwoord op het Abba fenomeen. Nog steeds is Amphora te bewonderen op joetjoeb met het hartverscheurende Timothy. Een van de zangeressen is nu een gevierde klassieke zangeres. Zij geeft workshops zang aan zee. Dat klinkt goed in de oren. Zij is vast ook een ZZP er aan zee.

Afbeeliding platenhoes afkomstig van NLdiscografie.nl  Nederlandse vinylsingles.

 

Contact

Amphora Financieel
Zeeruststraat 114
2584 BZ Den Haag

Tel 06-15833403

E-mail info@amphorafinancieel.nl


Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te ontvangen bij Amphora Financieel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. U hoort dan uitgebreid wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat precies de kosten zijn. Bijna al onze cliënten komen via mond tot mond reclame, daar is Amphora Financieel erg trots op!