Amphora FinancieelOut of the box!

Olijven oogst

 

Een ZZP’er heeft hart voor zijn zaak, die betrokkenheid is bijna tastbaar, voelbaar. Zo’n ondernemer straalt positief geladen energie uit. Prachtig. Daar doe je graag zaken mee! De relatie met een client als deze is anders, het is geen eenrichtingsverkeer “client – kantoor”.
Iedere client heeft zijn eigen verhaal, dat horen we graag, omdat het ons werk kleur geeft. We zien bedrijven groeien en successen scoren. Mind en body. We brainstormen samen aan zijn keukentafel en steken fysiek – waar nodig – zelfs de handen uit de mouw om te helpen verhuizen naar een andere bedrijfslocatie. Dat alles geeft ook energie. Soms worden wij zelf client. Zo heeft Activates onze markante Amphora logo ontworpen en  DatisGrieksvoormij heeft ons de Griekse taal met veel geduld en humor bijgebracht.

Een nieuwe ster aan het  firmament is gericht op de inwendige mens: PureHealthBox. Uiteraard wilden we zo’n box uitproberen.  Alles puur, alles zuiver, en goed gevarieerd. De choco dadel truffels waren snel op. Heel snel op. Super lekkere superfoods stuk voor stuk! Zo werkten we ons snel door de gehele inhoud van de box. De tuinkers hebben we gezaaid en die staat oogstklaar te pronken op de vensterbank. De zaden van het pakje getiteld veldboeket zijn meteen geplant in de volle grond van onze Guerilla garden aan de lus van tram 11 waarop wij vanuit ons hoofdkwartier van vier hoog uitkijken.

Superfoods zijn authentiek en puur. Superfood klinkt heel nieuw, maar het is letterlijk nog ouder dan spreekwoordelijke weg naar Rome.  We zijn inmiddels goed bekend met de vondsten van amphora’s vol rode wijn, olijfolie en olijven, maar wie heeft gehoord van de ontdekking van amphora’s met visolie, de gefermenteerde levertraan?  Omega 3. Arme Romeinse jeugd!

Linzen, honing, gedroogd fruit, walnoten om eens wat te noemen, ook daar zijn resten van aangetroffen in opgedoken amphora’s.  Kiemzaden eten is niet een vondst van de jaren 70, het o zo gezonde gierst werd dagelijks in de vorm van een soort muesli gekiemd en wel voorgeschoteld aan de gladiatoren als ontbijt. Ook weer vervoerd in amphora’s naar alle uithoeken van het Rijk. Voor Superfoods kunnen we zelfs nog verder terug, naar de oermens met zijn Paleo dieet….. Superfoods zijn gewoon van alle tijden.

Terug naar de moderne PureHealthBox.  De amphora heeft plaats gemaakt voor de box. Een box met diverse producten. Variatie – van detox gember tot boekweitmeel – en alles daar tussenin.

Hart voor je zaak en hart voor jezelf en dat out of a box, zo bij je thuis bezorgd. Superfoods. PureHealthBox!

Facebook PureHealthBox
Gierst: http://www.articlecity.com/articles/health/article_6960.shtml  
Fruitresten in Dressel 21 en 22 amphora’s: http://en.wikipedia.org/wiki/Amphora
Afbeelding: http://www.foodandnutrition.org/Stone-Soup/December-2012/Making-My-Own-Olive-Oil/

 

+++++++++++++++++++++

Contact

Amphora Financieel
Zeeruststraat 114
2584 BZ Den Haag

Tel 06-15833403

E-mail info@amphorafinancieel.nl


Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te ontvangen bij Amphora Financieel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. U hoort dan uitgebreid wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat precies de kosten zijn. Bijna al onze cliënten komen via mond tot mond reclame, daar is Amphora Financieel erg trots op!