Amphora FinancieelWat - Amphora Financieel | Administratie uitbesteden

Uw boekhouding geheel of gedeeltelijk in onze handen

Uw boekhouding moet staan als een huis. Het vormt zogezegd de ruggengraat van uw aangifte omzetbelasting en de jaarrekening. Er zijn diverse varianten mogelijk wat het boeken van uw financiën betreft.

  • Wij bieden de betaalbare en interessante mogelijkheid uw boekhouding geheel te laten verzorgen door ons kantoor.
  • Mocht u zelf administreren, bijvoorbeeld via online boekhouden, dan hebben wij uiteenlopende mogelijkheden om u daarin te ondersteunen met het inrichten van de   boekhouding, het afsluiten van uw fiscale boekjaar en toetsen aftrekposten.
  • Wij gebruiken onder meer Acumulus*, CASH** en Kluwer Belasting Praktijk om een aantal te noemen, maar wij zijn ervaren in allerlei boekhoudpakketten. Daarnaast gebruiken wij de cloud Dropbox waarheen u uw administratie naar een afgeschermde map kunt uploaden om met ons te delen.


Acumulus* is een boekhoudpakket dat geschreven is voor de ondernemer. Met Acumulus kunt u alle administratie zelf bijhouden zonder boekhoudkennis. Acumulus is ideaal voor de beginnende zzp’er, of freelancer. Wij controleren de door u ingevoerde gegevens, bieden oplossingen bij knelpunten en klankborden met u over aftrekmogelijkheden.

CASH** is een compleet boekhoudpakket en zeer prettig in het gebruik. Het communiceert o.a. rechtstreeks met de Belastingdienst.

Amphora Financieel vindt uw privacy van groot belang. Met de organisaties die uw gegevens verwerken in opdracht van Amphora Financieel sluiten wij verwerkingsovereenkomsten. Zo waarborgt Amphora Financieel hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Contact

Amphora Financieel
Zeeruststraat 114
2584 BZ Den Haag

Tel 06-15833403

E-mail info@amphorafinancieel.nl


Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te ontvangen bij Amphora Financieel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. U hoort dan uitgebreid wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat precies de kosten zijn. Bijna al onze cliënten komen via mond tot mond reclame, daar is Amphora Financieel erg trots op!