Amphora FinancieelZit je haar goed? zzp aan zee

diana mobile hairdesign

De godin Diana was mobiel. Ze reisde volgens de verhalen uit de Oudheid het liefst rond in –  een strijdwagen – populair gezegd : haar “kar”. Zo wordt ze ook afgebeeld op amphora’s, met haar attributen van pijl, boog en speer. De godin Diana stond bekend om haar strijdlust, vrije geest en schoonheid. Zij was de eerste geemancipeerde vrouw en bepaalde haar eigen koers. Vooral op het Griekse eiland Delos (haar geboorteplaats) zijn amphora’s te bewonderen waarop deze godin is afgebeeld.

De moderne Diana

Via de oudste dochter ontmoetten wij een tijd geleden een hedendaagse Diana. Mooi, getalenteerd en strijdlustig evenals haar naamgenote. Zij werkte in loondienst als kapster en droomde ervan ooit haar eigen bedrijf op te zetten. Ze kapt als de beste. Ze wilde graag eigen baas zijn, een eigen koers bepalen met een eigen visie. Maar waar begin je? Om als ZZP ‘er de strijd aan te kunnen binden tegen slechte kapsels moet je wel goed je voorwerk doen. 

Voorwerk

Diana is heel perfectionistisch en dat kwam haar hier mooi van pas. Haar enthousiasme was bijna tastbaar, wanneer wij met Diana gingen klankborden over haar droom. Wij deelden met Diana hoe wij de switch maakten en ons budget samenstelden. Eigenlijk komt het voorwerk kortgezegd neer op het eerlijk opstellen van een financieel plaatje. Niet te rooskleurig, gewoon harde cijfers. Zo kan je pas berekenen hoeveel inkomen je maandelijks moet genereren om de grote stap te kunnen maken. Natuurlijk bouw je daarbij een buffer in. Dat deden wij ook want je weet nooit wanneer de strijdwagen een reparatie moet ondergaan bijvoorbeeld. Het kost tijd om alles dit alles te realiseren, maar je kans van slagen is daarmee wel vele malen groter geworden.

Diana mobile hairdesign

Wij zien Diana hier regelmatig met haar strijdwagen voorrijden. Pijl, boog en speer zijn ingeruild voor de kappersschaar. Wij zijn haar cliënt (elke keer weer top!) en zij is cliënt van Amphora Financieel geworden. Over en weer een fijne klik. Wij zien haar bedrijf steeds groeien en dat maakt ons heel trots, omdat we het prille begin hebben meegemaakt toen het nog een droom was.

Een indruk opdoen? Haar creaties zijn te bewonderen op haar Facebook pagina.
Diana mobilehairdesign via email:
info@dianamobilehairdesign.nl

Artikel en logo zijn met uitdrukkelijke toestemming van eigenaar Diana Mobilehairdesign geplaatst.
                                                                       

            

Contact

Amphora Financieel
Zeeruststraat 114
2584 BZ Den Haag

Tel 06-15833403

E-mail info@amphorafinancieel.nl


Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te ontvangen bij Amphora Financieel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. U hoort dan uitgebreid wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat precies de kosten zijn. Bijna al onze cliënten komen via mond tot mond reclame, daar is Amphora Financieel erg trots op!